Megtörtént esetek

thumb_toureiffel.png

Kölcsön külföldi munka vállalásához

Egyedülálló férfinak itthon Magyarországon megszűnt a munkája, mivel a cég ahol dolgozott, tönkrement. Más lehetőséget nem talált, külföldön vállalt munkát. Azonban a kinti munkavállaláshoz bizonyos mennyiségű készpénzre volt szüksége és sem a család sem a rokonok nem tudtak neki ebben segíteni.

A teljes tartalom itt tekinthető meg  >>

belyegkep_eskuvo.png

Gyors hitel esküvő szervezéséhez

Fiatal pár elhatározta, hogy nyáron összeházasodnak. Mivel nagy lagzit szerettek volna tartani és sok vendéget akartak meghívni kiderült, hogy ekkora összeggel nem rendelkeznek. Ekkor találtak rá a Zálogfiókra ...

A teljes tartalom itt olvasható

thumb_ceg.png

Gyors hitel a vállalkozás zavartalan működéséhez

Az építőipari vállalkozás jól működik, van munkájuk, megrendelésük, az alkalmazottaik is rendesen dolgoznak, mégis pillanatnyi bajba kerül a cég. Az aláírt szerződés szerint az átutalásnak meg kellene érkeznie, de nem kapják meg időben. A cég átmeneti pénzzavarba kerül.

A teljes tartalom itt olvasható >>

belyegkep_auto.png

Hitel az autókereskedési tevékenység folytatásához

Autó behozatallal foglalkozó cégnél történt, hogy a külföldről behozott autókat még nem tudták eladni, de közben találtak egy nagyon jó ajánlatot, kedvező áron újabb autót tudtak volna megvásárolni, szintén eladásra - amit nem szerettek volna elszalasztani, ezért a még el nem adott, értékesítés alatt álló gépkocsik közül kettőt zálogba adtak.

A teljes tartalom itt olvasható